Klicka på länkarna ovanför och se mer av vad jag gör.

Om mig

Hej på er!

Jag är en kreativ människa som håller på med alldeles för mycket ;)

Jag gör blogg design, och bilder som kan användas i blogg, scrapbooking, pappersarbete eller till digitala alster. Fria för dig att använda för ditt personliga bruk, (ej till något som ska säljas vidare på något sätt). Du ser allt detta här: VintageMadeForYou

Jag fotograferar och redigerar bilder. Här i bloggen ger jag dig mina tips och trix. Jag delar med mig av det som jag har lärt mig genom åren och som funkar för mig, och kanske för dig :)

Sedan en tid tillbaka har jag startat en blogg där jag försöker lära mig att behärska tekniken med att måla digitalt. Titta in här: Linneas Studio om du vill se vad jag gör.

Som om inte detta var nog så skriver jag också, just nu på min andra bok. Jag hoppas få den så bra att jag kan skicka in den till något förlag. Vem vet? Men det är i alla fall en lustfylld syssla att sitta och skriva. Att hitta på vad som ska hända de där personerna i boken ;) När man skriver kommer man snart på att det är ett hantverk som man kan lära sig mycket om. Här i bloggen delar jag då och då med mig av lite tips även kring detta. Sådant som jag lärt mig under mitt skrivande.

Hoppas du vill hänga runt här med mig. Det är en "rörig" blogg som handlar om allt kreativt som rör sig i mitt liv. Den sammanhängande tråden är att det mesta rör just skapande, om det så är att sätta ihop en outfit. Jag lovar att det kan vara väldigt 'skapande'....  det också  :)

Ha det bra!
Linnea